Text Box:
Seat Ibiza, bord.Seat Ibiza 2006, vedere fata si lateral.Noul Seat Ibiza Sport Coupe (2008).Seat Ibiza 2006, rosu, vedere din fata.Seat Ibiza, rosu, 2006
www.seat.ro

Abonamente presa

 

Auto-moto.

Bine ati venit pe pagina Auto.tvlive.com.ro

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

 Seat Ibiza 1,2

Reference Basico

 

  Noul SEAT Ibiza continua sa obtina premii si distinctii. De aceasta data, grupul editorial "Prensa Ibérica", ziarul "La Vanguardia" si revista de specialitate "Autofácil" au acordat premiul "Masina anului 2009 in urma voturilor exprimate de cititori" noii generatii a modelului SEAT Ibiza cu ocazia ceremoniei desfasurate in februarie 2009 la Madrid. Premiul este de o relevanta deosebita pentru producatorul spaniol. (masini.ro).

   Oricum, pentru fanii acestei marci, trebuie specificat ca “Seat” a fost tot timpul “Noul Seat”. Astfel, desi se fabrica cam din 2002, a existat un “Noul Seat Ibiza” si in 2006 iar acesta din urma (cel care a luat premiul la Madrid”) e “nou” cam de la inceputul lui 2008, din vara aceluiasi an comercializandu-se si la noi in tara.

   Seat Ibiza se fabrica in multe variante, cu 3 usi sau cu 5 usi, ne vom referi aici numai la “1,2 Reference Basico”.

 

   Avand o caroserie in doua volume, masina este echipata cu un motor pe benzina in linie, cu 3 pistoane cu o capacitate de 1198 cm cubi, capacitate suficienta pt. a furniza cei 64 CP ai automobilului.

   Tractiunea se realizeaza pe fata iar transmisia se face printr-o cutie de viteze manuala in 5 trepte.

   Modelul “1,2 Reference Basico” accelereaza de la 0 la 100 km/ora in cca. 14 sec. si atinge o viteza maxima de cca. 166 km/ora. Are un consum de 7,6 L la 100 km in oras si cca. 5 L in afara orasului.

   Referitor la nr. de locuri, in cartea tehnica a masinii scrie: 5 locuri. Este printre putinele masini din aceasta clasa care dispune de 5 locuri, in general automobilele mici cu trei usi nu au decat 4 locuri. Dimensiunile aproximative exterioare sunt: lungimea –cca. 4m, latimea -cca. 1,7m si inaltimea –cca. 1,4m.

   Banchetele din spate se rabateaza separat pentru marirea spatiului portbagaj la nevoie iar volanul este ajustabil pe inaltime.

   Optional, poate fi dotata cu airbag-uri suplimentare, geamuri electrice, sistem audio cu radio si mp3 cu 6 difuzoare, etc.

   Pentru mai multe date despre automobilele “Seat” va recomandam site-ul oficial, unde veti gasi si alte date tehnice si informatii, eventual preturi, oferte, dealeri, etc.

  

  

Site-uri oficiale auto pentru Romania

FIAT, BMW, Mini, Citroen, Dacia

Alfa Romeo, Audi,  Ford, Honda, Hundai

Kia Motors, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Seat

Peugeot, Opel, Renault, Skoda, Toyota

Volkswagen, Suzuki, Volvo

Masini cu adevarat mici

Fiat 500

Mini One

Smart ForTwo

Mitsubishi Colt Three Doors

Citroen C2

Opel Corsa (3 usi) 1.0i Essentia

Peugeot 107 (3 usi) 1.0 E

Seat Ibiza 1.2 Reference Basico

Volkswagen New Beetle