Text Box:
Banner furnizat de Promotech.ro, retea de banner-exchange

Auto-motoAuto-motoAuto-moto
Peugeot 107, vedere lateral.Peugeot 107, rosu, vedere fata si lateral.Peugeot 107, vedere fata si lateral.Peugeot 107, vedere spate si lateral.Peugeot 107, bord.Peugeot 107, vedere din spate.
www.peugeot.com.ro

 

Auto-moto.

Bine ati venit pe pagina Auto.tvlive.com.ro

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Peugeot 107 1.0 E

(trei usi)

 

   Peugeot 107 este un autoturism de oraş produs din 2005 de constructorul francez de automobile Peugeot. Modelul a fost produs în cadrul proiectului comun dintre Peugeot, Citroën, Toyota numit "B-Zero" din care au mai rezultat şi modelele Citroën C1 şi Toyota Aygo. Cele trei modele sunt produse în Toyota Peugeot Citroën Automobile Cehia. (Sursa: Wikipedia).

 

   Ca si celelalte masini pe care le-am descris aici, Peugeot 107 se incadreaza perfect in clasa automobilelor mici de oras. Modelul cu trei usi are o lungime de cca.

3,40 m, latimea de 1,63 m si inaltimea de 1,46 m. Se strecoara usor prin aglomeratia urbana si este mai usor de parcat.

 

  Desi exista si variante, majoritatea modelelor sunt dotate cu motor in linie cu trei cilindri pe benzina, cu o capacitate de 998 cm cubi. Are o cutie manuala de viteze in cinci trepte si realizeaza un consum de cca. 5,5 L la suta de km in oras si cca. 4,3-4,4 la suta de km in afara orasului. Avand o putere de cca. 70 CP, atinge o viteza maxima de cca. 160, 170 km/ora.

 

  In cartea tehnica, automobilul este prevazut pentru 4 locuri, iar pentru eventualitatea maririi portbagajului, bancheta din spate se rabateaza.

   Volanul este reglabil pe inaltime in trei trepte si roata de rezerva are dimensiuni normale. Optional poate fi dotat cu Radio CD Player si aer conditionat.

 

   Daca doriti mai multe date despre Noul Peugeot 107, eventual si in varianta cu 5 usi (motorizare, preturi, dealeri, etc.) va recomandam site-ul oficial Peugeot pentru Romania:

Site-uri oficiale auto pentru Romania

FIAT, BMW, Mini, Citroen, Dacia

Alfa Romeo, Audi,  Ford, Honda, Hundai

Kia Motors, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Seat

Peugeot, Opel, Renault, Skoda, Toyota

Volkswagen, Suzuki, Volvo

Masini cu adevarat mici

Fiat 500

Mini One

Smart ForTwo

Mitsubishi Colt Three Doors

Citroen C2

Opel Corsa (3 usi) 1.0i Essentia

Peugeot 107 (3 usi) 1.0 E

Seat Ibiza 1.2 Reference Basico

Volkswagen New Beetle