Text Box: Auto-motoAuto-motoAuto-moto
Opel Corsa 1.0, vedere din spate si lateral.Noul Opel Corsa 1.0, 3 usi.Opel Corsa 1.0, vedere din fata si lateral.Bord Opel Corsa essentia, vedere centru.Bord Opel Corsa Essentia
Noul Opel Corsa 1.0, 3 usi.
www.opel.ro

Abonamente presa

 

Auto-moto.

Bine ati venit pe pagina Auto.tvlive.com.ro

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Opel Corsa 1.0i

Essentia

 

  Desi se fabrica inca din anul 1999 se pare ca este un model de succes, productia acestui automobil continua si in zilele noastre.

  In primele doua fotografii puteti vedea modelul “clasic” (anii 200-2006), daca-i putem spune asa, in celelalte doua vedeti “Noul Corsa” intitulat de-acuma “Opel Corsa 1.0 Twinport”. Ambele modele pastreaza aceleasi caracteristici (motorizare, dimensiuni, etc.) cu exceptia design-ului celui din urma, mai “sofisticat” si modern.

 

 

   Asa cum apreciam si la inceput, este un model de succes, exista pe internet marturii ale proprietarilor sau fostilor proprietari ale unor astfel de autoturisme care s-au declarat foarte multumiti de fiabilitatea si stabilitatea acestuia.

   Modelul Corsa cu trei usi exista intr-o gama variata de motorizare, nu-l vom descrie aici decat pe cel cu motor de 1000 cm cubi intitulat 1.0.

Motorul este cu trei pistoane in linie,  iar cutia de viteze manuala, cu 5 trepte.

 

   Autoturismul prinde o viteza de cca. 160 km/ora si accelereaza de la 0 la 100 km/ora in cca. 15 sec. (specificatii valabile numai pt. modelul 1000 cm cubi). Se pare ca Noul Corsa are un cuplu mai bun, acesta accelereaza de la 0 la 100 km/ora in doar 10 sec. Masina dezvolta o putere de 60 CP si are un consum de benzina de 4,6 L in afara orasului si de cca. 7 L in mediul urban.

   Conform cu specificatiile tehnice accepta un nr de 5 pasageri si are o lungime de cca. 4 m, latimea de 1,7 m si inaltimea de 1,5 m.

   Daca doriti mai multe date tehnice, eventual preturi, etc. va recomandam site-ul oficial Opel:

Site-uri oficiale auto pentru Romania

FIAT, BMW, Mini, Citroen, Dacia

Alfa Romeo, Audi,  Ford, Honda, Hundai

Kia Motors, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Seat

Peugeot, Opel, Renault, Skoda, Toyota

Volkswagen, Suzuki, Volvo

Masini cu adevarat mici

Fiat 500

Mini One

Smart ForTwo

Mitsubishi Colt Three Doors

Citroen C2

Opel Corsa (3 usi) 1.0i Essentia

Peugeot 107 (3 usi) 1.0 E

Seat Ibiza 1.2 Reference Basico

Volkswagen New Beetle