Text Box:

Volkswagen

New Beetle.

 

  Desi se pare ca se fabrica dinainte de anul 2000, cam din acel an nu se mai numeste Beetle ci New Beetle.

Datorita imbunatatirilor care i se aduc in permanenta, aproape in fiecare an se lanseaza cate un New Beetle. Cu toate ca are un design extern oarecum asemanator cu al binecunoscutei "broscute" a anilor 60, Volkswagen nu mai are nimic cu masina acelor ani, fiind cunoscut si cautat de fanii sai drept un automobil modern si inedit.

  Conform cu datele pe care le-am gasit, se pare ca se fabrica atat cu motorizare pe benzina cat si in varianta diesel, cu capacitati variind intre 1400 cm cubi si 2000 cm cubi, motoarele respective dezvoltand o putere intre 75 CP si 150 CP.

 

  Ne vom referi aici mai mult la modelul 1,4, ca avand eventual consumul de combustibil si costurile cele mai reduse. Acesta atinge o viteza de cca. 160 km/ora si ajunge de la 0 la 100 km/ora in cca. 14 secunde.

  Avand o greutate de peste o tona, masina are o lungime de cca. 4,1 m, latimea de 1,7 m si inaltimea de 1,5 m. Se pare ca are un consum urban de cca. 7 litri la 100 de km si un consum in afara orasului de cca 5 litri la 100 de km.

 

  In cartea tehnica masina este trecuta ca avand doua usi si patru locuri. Ce este interesant si demn de remarcat, masina New Beetle poate avea dupa dorinta clientului o serie de dotari care pana la urma fac si pretul final al autoturismului: aer conditionat, dispozitiv de ancorare, oglinzi reglabile electric si incalzite, senzori de ploaie, radio cu CD-player cu sistem audio sofisticat, scaune sport, etc.

  Mai multe detalii despre aceasta masina mica (preturi, oferte, promotii, mai multe date tehnice si eventual fotografii), gasiti aici:

 

Volkswagen New Beetle cabrio.New Beetle, vedere fata si lateral, galben.New Beetle argintiu, vedere din spate.New Beetle, bord.New Beetle, indicatoare de bord.
www.volkswagen.ro

Abonamente presa

 

Auto-moto.

Bine ati venit pe pagina Auto.tvlive.com.ro

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Site-uri oficiale auto pentru Romania

FIAT, BMW, Mini, Citroen, Dacia

Alfa Romeo, Audi,  Ford, Honda, Hundai

Kia Motors, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Seat

Peugeot, Opel, Renault, Skoda, Toyota

Volkswagen, Suzuki, Volvo

Masini cu adevarat mici

Fiat 500

Mini One

Smart ForTwo

Mitsubishi Colt Three Doors

Citroen C2

Opel Corsa (3 usi) 1.0i Essentia

Peugeot 107 (3 usi) 1.0 E

Seat Ibiza 1.2 Reference Basico

Volkswagen New Beetle