Text Box: Auto-motoAuto-motoAuto-moto
Mitsubishi Colt Three Door.Mitsubishi Colt Three Door, rosu, vedere laterala.Mitsubishi Colt Three Door, vedere din spate.Mitsubishi Colt Three Door, vedere laterala si din fata.Mitsubishi Colt Three Door, interior, bord.Mitsubishi Colt Three Door, vedere laterala si din spate.
www.mitsubishi-motors.ro

Mitsubishi Colt Three Door, vedere laterala, mic.
Abonamente presa

 

Auto-moto.

Bine ati venit pe pagina Auto.tvlive.com.ro

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Mitsubishi Colt

Three Door

 

 

   Cunoscut si sub numele de

“Mirage Three Door”, a fost lansat in anul 2005. Vine ca o versiune mai ieftina a lui “Colt Five Door”, de data asta doar cu trei usi, motor cu patru cilindri in linie, cu o capacitate intre 1,1 si 1,5 litri.

  Desi nu are usi pentru locurile din spate, se pare ca poate duce fara probleme 4 persoane (inclusiv soferul), iar cei din spate vor sta chiar confortabil.(!). Oricum, accesul celor din spate este asigurat de flexibilitatea sistemului de rabatare a scaunelor fata.

 

  Pentru sofer, poate creea mici probleme pana la obisnuirea cu acest vehicul, din cauza geamurilor laterale din spate si a parbrizului luneta, foarte mici in comparatie cu ale altor automobile din aceasta clasa (vizibilitate redusa in spate si lateral).

 

  Ca motorizare, masina se prezinta in mai multe variante: 1100 cm cubi (75 CP), 1300 cm cubi (95 CP) si 1500 cm cubi (105 CP). De asemenea, exista si in varianta turbo (150 CP).

  Varianta de 1300 cm asigura un consum in oras de cca. 7 L la suta de km. iar in afara orasului de cca 4,5-4,8 L la suta de km. (benzina).

  Cu acest motor atinge o viteza maxima de 180 km la ora si accelereaza de la zero la 100 km la ora in 12 secunde.

 

  Ca dimensiuni, se pare ca nu este chiar asa de mica, are o lungime de 3,8 m, inaltimea de 1,5 m si latimea de 1,7 m. Ca dotari, se pare ca nu duce lipsa de nimic: computer de bord cu display electronic, radio cu mp3 player cu 6 difuzoare, oglinzi exterioare reglate electric si incalzite, pilot automat cu comenzi pe volan, aer conditionat, etc.

 

  Pentru mai multe detalii despre acest automobil (oferte, preturi, alte dotari, etc.) va recomandam site-ul oficial Mitsubishi:

 

  

 

Site-uri oficiale auto pentru Romania

FIAT, BMW, Mini, Citroen, Dacia

Alfa Romeo, Audi,  Ford, Honda, Hundai

Kia Motors, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Seat

Peugeot, Opel, Renault, Skoda, Toyota

Volkswagen, Suzuki, Volvo

Masini cu adevarat mici

Fiat 500

Mini One

Smart ForTwo

Mitsubishi Colt Three Doors

Citroen C2

Opel Corsa (3 usi) 1.0i Essentia

Peugeot 107 (3 usi) 1.0 E

Seat Ibiza 1.2 Reference Basico

Volkswagen New Beetle